Trainingen

Teamcoaching (deze namen zijn fictief)

Teamcoaching: – Samenwerking – Ontwikkeling – Koers – Beleidsdag

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap: begint bij jezelf en dan samen vanuit jouw kracht

Anderen en de omstandigheden de schuld geven helpt uiteindelijk niks, brengt geen verandering in jezelf en jouw situatie. Het kost negatieve energie en vaak frustratie. Soms zie je het ook niet meer. heb je het gevoel dat je er zelf niks aan kan doen. Het begint uiteindelijk bij jezelf. Hoe jij in het leven wil staan, hoe jij met de dingen omgaat en welke regie jij over je zelf en je eigen leven neemt. De trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap leren jou hoe jij je invloed kan vergroten want daar zit de energie. (weer) in je kracht staan en zelf in de lead zijn. Als het dan ook nog lukt om te focussen op de dingen die echt belangrijk zijn merk je verschil. Niet denken vanuit onmogelijkheden of je zo betrokken voelen bij dingen waar je uiteindelijk geen verandering in kan brengen maar je richten op die dingen waar je wel invloed hebt. Het eerste deel gaat over jezelf. En dan maken we in de training de stap naar de ander. De ander waar je mee samenwerkt of waar je privé mee omgaat. Hoe kan je elkaar begrijpen en versterken. Hoe wordt de samenwerking een groter succes doordat je elkaar aanvult of hoe loopt het privé soepeler. Om uiteindelijk te eindigen bij jezelf. Hoe zorg jij voor jezelf op alle gebieden. Bij deze training wordt naast de 7 eigenschappen van effectief leiderschap gebruik gemaakt van die theorieën of modellen die op dat moment aanvullend zijn en helpen. Je gaat concreet aan de slag en dan merk je dat het werkt…. de energie stroomt en je merkt gelijk effect!

Leiderschap/Management vaardigheden

Leiderschap / management vaardigheden: een toolbox vol vaardigheden

Training op maat

Training op maat gemaakt: stel uw vraag!

Een training werkt pas echt als deze op maat gemaakt wordt. Of het nou gaat om teamsamenwerking, teambuilding, feedback geven, leiderschaps vaardigheden, persoonlijk leiderschap of een ander thema. Na het voeren van een intakegesprek met de opdrachtgever volgen intakegesprekken met deelnemers. op basis hiervan ontwerp ik een training voor u, collega’s, MT, uw team etc. Samen met u wordt bepaalt hoe uitgebreid de training is. Wilt u een moment waarbij de energie weer gaat stromen en een bepaalt onderwerp wordt aangeraakt of wilt u echt komen tot de daadwerkelijke verandering op het werk, binnen een team, professionals ? Op basis hiervan wordt een (incompany) programma opgesteld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van passende en leuke werkvormen. Een combinatie van online trainen, trainingsdagen, individuele opdrachten, coaching on the job, intervisie, supervisie wordt gemaakt daar waar de behoefte is en dit een bijdrage levert aan het gewenste resultaat. Ik vertel u er graag meer over !

“Oh ja en een training moet tot de essentie komen, confronterend zijn waar nodig en luchtig om het met elkaar ook leuk te houden”