Coaching

Heb je een coachvraag en ben je op zoek naar een coach dan kan je bij mij terecht. Zeker als je vragen hebt die: werkgerelateerd zijn, vragen die zowel privé- als werkgerelateerd zijn en loopbaanvragen. Het coachtraject start met een intakegesprek. daarna beslissen we samen of we verder gaan met het coachtraject. Een traject bestaat meestal uit ca. 5 gesprekken van 1,5 uur met tussenpozen van een aantal weken zodat je daadwerkelijk aan de slag kan in de tussentijd. Tijdens het intakegesprek volgt verder uitleg over het traject en mijn werkwijze. Uiteraard kan je ook eerst contact opnemen

In gesprek – In gedachten – Reflectie – Zelf aan het roer

Het kan iedereen gebeuren. Al een tijd merk je dat het niet lekker gaat. Dat je tegen dingen aanloopt in je werk. Het kost kracht om te beslissen niet door te rennen maar een pas op de plaats te nemen en te bedenken wat jij nodig hebt en jezelf daar tijd voor te gunnen. Wat maakt dat jij zo tegen de dingen aanloopt, wat is je eigen rol erin. Hoe kan je dit anders doen. Hoe komt het eigenlijk. Eén ding is zeker het is belangrijk dat je zelf aan het roer staat en daarbij kan een coach helpen om je eigen koers te varen, antwoorden te vinden, inzichten te krijgen en leren dingen anders te doen waarbij je lekker in je vel zit, energie en kracht voelt.

Individuele Coaching: diep geworteld

Het kan nodig zijn dieper te graven. Problemen, worstelingen, patronen zijn vaak diepgeworteld. Loop je ergens tegen aan, loop je ook tegen jezelf aan….. Soms vraagt dat wat spitwerk om te ontdekken wat er aan de hand is. Aan de oppervlakte helpt dan niet… Het kan zijn dat je niet alleen werkgerelateerd tegen dingen aanloopt maar dat dit ook zijn effect heeft privé en andersom. Ook daar is ruimte voor tijdens een coachtraject. Waar nodig spiegel/confronteer ik om antwoorden te vinden. Onder het motto: “zachte heelmeesters maken stinkende wonden” en altijd vanuit respect voor jou en jouw grenzen.

Individuele Coaching: welke weg wil ik inslaan

Ken je dat gevoel? je bent al een tijd aan het werk waarbij je niet echt lekker werkt, je energie vermindert en je stelt de vraag: is dit het nog wel. Je ervaar mogelijk dat je niet meer in je kracht zit en je weet het niet zo goed meer. Je staat letterlijk voor de vraag: “blijf ik zo doorhollen of sta ik even stil om na te denken welke kant ik op wil, is dit het nou?” Het is fijn om met plezier te werken vanuit je kracht en kwaliteiten. Dit coachtraject helpt je om vragen beantwoord te krijgen en te weten welke kant je op wilt. Van hollen naar stilstaan naar een stap vooruit!